Betraktelse

Mammaledighet

Efter ett år som präst och herde i Vasakyrkan går nu Emmeli på mammaledighet. I slutet av oktober väntar familjen Karlsson Lundmark tillskott i familjen och vi gläds å deras vägar.

Nu är det viktigt att vi låter Emmeli ladda inför nedkomsten. Hon behöver nu få tid att rikta in sig på det som kommer, en ny liten medlem i familjen. Av respekt hör vi därför inte av oss gällande arbetsrelaterade frågor. Sociala, medmänskliga samtal är däremot välkomna.

Har du behov, frågor el dyl får du mer än gärna ringa Vasakyrkans växel; 090-77 05 17 så guidas du till lämplig person som kan hjälpa eller svara. Vi har i dagsläget endast en person anställd så vissa dagar och tider är växeln stängd men lämna gärna ett meddelande så rings du upp!

Efter jul kommer en vikarie att kliva in för Emmeli, då hoppas vi också att vi fått möjlighet att anställa en person för våra unga vuxna. Så, snart är vi ett fullt arbetsteam på Vasakyrkan igen.

Gudstjänst Musik

Gudstjänst med önskepsalm

Den 28 februari firar vi gudstjänst med temat ”Den Kämpande Tron”. Till denna gudstjänst öppnar vi upp för alla att skicka in önskemål på psalmer som hjälpt och stöttat under svårigheter.

Din önskan skickar du till Kristina Sturk Steinwall senast 18/2.

Dagens bibelord

Du är dyrbar för mig, jag ärar och älskar dig. Därför ger jag människor i utbyte mot dig, andra folk som betalning för ditt liv.Var inte rädd, jag är med dig. Från öster för jag hem dina barn, från väster samlar jag er alla.

Jes 43:4 f.
Dagens bibelord

Jag skall vittna om din trofasthet och prisa dig dagen lång.

Ps 35:28
Dagens bibelord

Herren vänder sitt ansikte till dig och ger dig sin fred.

4 Mos 6:26
Dagens bibelord

Men jag förtröstar på dig, Herre, jag säger: Du är min Gud.

Ps 31:15
Dagens bibelord

Led mig i din sanning, lär mig, du som är min Gud, min räddare, ständigt hoppas jag på dig.

Ps 25:5
Dagens bibelord

ty Gud beslöt att låta all fullhet bo i honom och att genom hans blod på korset stifta fred och försona allt med sig genom honom och till honom, allt på jorden och allt i himlen.

Kol 1:19 f.
Dagens bibelord

Han för mig i vall på gröna ängar, han låter mig vila vid lugna vatten.

Ps 23:2
Dagens bibelord

Du visar mig vägen till liv, hos dig finns glädjens fullhet, ständig ljuvlighet i din högra hand.

Ps 16:11
Dagens bibelord

Han låter inte din fot slinta, han vakar ständigt över dina steg.

Ps 121:3
Dagens bibelord

Likt en svävande fågel skall Herren Sebaot skydda Jerusalem, skydda och hjälpa, skona och rädda.

Jes 31:5