Medarbetare

Vasakyrkans verksamhet bygger på att människor engagerar sig och ställer sin tid och sina gåvor till förfogande för Gud. Tack vare medlemmars och andras gåvor kan vi ha medarbetare anställda i Vasakyrkan.


Torbjörn Arvidsson

Vikarierande präst

(tom 2022-06-28)

Anna Duveskog

Verksamhetsledare & musiker

Anna är uppvuxen i Vännäsby men flyttade som 20 åring till Stockholm för musikstudier. Efter sex år av studier och jobb flyttade hon sedan tillbaka till Västerbotten. De senaste 20 åren har Anna jobbat som sångpedagog på Dalkarlså Folkhögskola där hon varit med och arbetat fram flera erkända musikutbildningar. I januari 2020 började Anna att vikariera som musiker på Vasakyrkan för att i januari 2021 få en tillsvidareanställning.

Anna drivs av ordet ”tillsammans” och en längtan av att se människor växa till sin fulla potential. ”Att se en grupp arbeta tillsammans är något vackert”, tycker Anna ”Att se människor växa i sin roll, i sin tro, musikaliskt eller i sin självkänsla är något jag verkligen brinner för! Det ska bli spännande att få vara med i arbetet i Vasakyrkan med dessa ledord” säger Anna.


Adam Govik

Ungdomskonsulent