Kategorier
Alpha Musik

Great Joy

Efter en lång tids paus för Great Joy hoppas vi nu kunna starta upp kören igen så snart smittspridningen lugnat ner sig. Som ni vet har Signe Öhlen (fd Walter) och Maja Holmgren klivit av sina uppdrag då de precis blivit klara med utbildning och fått sina första jobb. Under 2021 började vi därför söka någon som skulle tänka sig axla rollen som körledare.

Efter en lång tids paus för Great Joy hoppas vi nu kunna starta upp kören igen så snart smittspridningen lugnat ner sig. Som ni vet har Signe Öhlen (fd Walter) och Maja Holmgren klivit av sina uppdrag då de precis blivit klara med sina utbildningar och fått sina första jobb. Under 2021 började vi därför söka någon som skulle kunna tänka sig axla rollen som körledare. Många idéer och planer har ändrats på vägen men äntligen kan vi presentera körens nya ledare!

Gustaf Lundell, boende i Holmsund, är en väl anlitad gospelpianist i Umeå. Han har i perioder även vikarierat som körledare. Gustaf har en enorm bredd och kan utmana kören att ta nya djärva kliv.

Eftersom smittspridningen är så pass hög för tillfället har vi beslutat att invänta uppstart men håll utkik, snart kör vi!

Är du intresserad av att vara med? Gör en intresseanmälan under ”Musik” – ”Great Joy” i listen på vår hemsida (för att komma dit direkt – klicka HÄR) eller skicka ett mail till anna@vasakyrkan.se

Välkomna!