Kategorier
Föreningen

Styrelserapport 17 januari

Årets första styrelsemöte hölls digitalt då det var snöoväder med stormvarning den kvällen. Helen höll en fin inledning om hopp, frid och kärlek. ”Var inte rädd, jag är med dig” Jesaja 41:10.

Värme och Vila, verksamheten där utsatta får värma sig i kyrkan på nätterna när det är kallt ute, har dragit igång för säsongen. 

En brandpost frös sönder på Backengården och började läcka vatten inomhus under veckan då det var 30 grader kallt. Fastighetsutskottet fick bråda dagar med att laga läckande rör så hyresgästen Mariaskolan åter kunde få tillgång till vatten. Det blev en vattenskada av läckaget så det pågår uttorkning och försäkringsbolaget är involverat. 

Styrelsen hade inte tillgång till ekonomirapport vid detta möte, men året ser ut att ha slutat med ett underskott på grund av skatteverket. 

Året har knappt börjat men föreningen har redan två nya medlemmar att välkomna.

Styrelsen arbetar vidare med verksamhetsberättelse och verksamhetsplan. Man hade även ett separat möte den 10 januari där man arbetade med verksamhetsplanen och temat var: Vad vill Gud använda Vasakyrkan till. Även för budgetarbetet 2024 hålls det extra styrelsemöten.

År 2026 firar vår förening 150 år. Styrelsen har börjat titta på vad som kan göras till firandet.

Styrelsen genom Erik Sjölander