Kategorier
Mission

Se Be Ge

Den 24/9 sänds Se Be Ge. I år är temat ”Leva mission” och hur vi kan älska vår nästa i praktisk handling. Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den. Så skriver Paulus om kärleken i 1 Kor 13, en kärlek som är grunden för hela vårt missionsengagemang.

Den 24 september sänds Se Be Ge. I år är temat ”Leva mission” och hur vi kan älska vår nästa i praktisk handling. Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den. Så skriver Paulus om kärleken i 1 Kor 13, en kärlek som är grunden för hela vårt missionsengagemang.

Under kvällens gång reser vi till Indien och träffar ögonläkaren Daisy som ger människor synen och livet tillbaka. Från Etiopien får vi höra om Awekes väg från ett liv på gatan till en tjänst på Hope for Children. I Somalia ser vi hur de humanitära insatserna för nödställda gör skillnad och i Sverige möter vi Frida och Andreas Thornell, som berättar om ett spännande nystartat projekt!

Vill du ladda ner programmet i förväg går det bra att maila till sebege@efs.nu från och med den 20:e september, så får du en länk för nedladdning. Annars hittar ni programmet på efsplay.nu där det publiceras den 24 september.