Kategorier
Föreningen Gemenskap

Tisdagspromenader

Pandemin har lugnat ner sig något och vi är inte förvisade att vara utomhus längre. Därför kommer promenaderna i den här formen att avslutas i och med september månads utgång.

När vi inte fick samlas som vanligt inomhus på grund av pandemin, var vi en grupp som för precis ett år sedan, efter förslag från Anna Duveskog, började promenera längs älven varje tisdag eftermiddag. Vi har utgått från Vasakyrkan och vi har inte låtit vädret påverka oss, det har varit sol och värme, eller hällregn, ibland väldigt kallt eller kanske snöstorm. Men promenerat har vi gjort. Många och goda samtal, en god gemenskap och en andakt med en fikastund har alltid funnits med. Oftast har vi varit 8-10 st, ibland upp till 14 st som promenerat, ibland färre. En och annan hund har också funnits med.

Pandemin har lugnat ner sig något och vi är inte förvisade att vara utomhus längre. Därför kommer promenaderna i den här formen att avslutas i och med september månads utgång. Med stor tacksamhet och mycket glädje ser jag tillbaka på det gångna årets tisdagar.

Lasse Palmér