Kategorier
Föreningen Gemenskap Musik

Kulturverandan

Sommaren är i antågande och så även Kulturverandan på EFS-gården, Backen eller sommarhemmet som vissa av er benämner den.

I år är schemat fullspäckat av roliga workshops, konserter av alla de slag och 5 stycken veckomässor. Vi i kommittén hoppas verkligen att ni alla ska hitta något som passar. Hantverksboden är som vanligt öppen varje torsdag från 18.00, fullproppad med lokala hantverk och Caféet planeras även det att vara öppet från 18.00, till skillnad mot ifjol när vi tvingades ha stängt.

Sommaren är i antågande och så även Kulturverandan på EFS-gården på Backen eller Sommarhemmet som vissa av er benämner den.

I år är schemat fullspäckat av roliga workshops, konserter av alla de slag och fem stycken veckomässor. Vi i kommittén hoppas verkligen att ni alla ska hitta något som passar. Hantverksboden är som vanligt öppen varje torsdag från 18.00 och fullproppad med lokala hantverk. Caféet planeras även det vara öppet från 18.00, till skillnad mot ifjol när vi tvingades ha stängt.

I vår kalender, här på vår hemsida, kan ni ta del av programmet för varje torsdag, till exempel är det inte veckomässa precis varje vecka. Där hittar ni också kontaktuppgifter om ni önskar anmäla er till någon workshop. Inom kort kommer vi dessutom att lägga in hela programmet under fliken Sommargården, Backen.

Vi uppmuntrar varje utställare i Hantverksboden, workshopledare och musiker att skänka 10% av sin inkomst från Kulturverandan till Vasakyrkan. En fin gåva och ett tack för att de får vara på vår fina gård!

Välkommen!

Ester Ahlgren, Anna Tobiasson, Katarina Tobiasson, Helena L Sjöström & Anna Duveskog