ALPHA

Vad tror du på?

Alphakurser finns över hela världen och i höst kommer Vasakyrkan hålla i en kurs. Kursen är för alla som är intresserade av livet och kristen tro. Du behöver inte ha några förkunskaper. Kom som du är!

Under hösten kommer vi att träffas på söndagar kl 17:30 i Vasakyrkan för att prata om meningen med livet, vad tro är, vad ondska är och andra intressanta ämnen.

Kvällen börjar med mat kl 17:30, sedan får vi dagens ämne presenterat för oss genom en film för att sedan diskutera i smågrupper.

Alla är välkomna! Alpha passar alla åldrar och alla åsikter! Kursen är särskilt anpassad för den som inte är van kyrkobesökare.

Kursen kommer gå på söndagar med start kl 17.30. Alla träffar sker i Vasakyrkan och är kostnadsfria!

Anmälan: Om du vill kan du komma och prova vara med en gång för att ta reda på om detta är något för dig. Du kan också anmäla dig i anmälningsformuläret här nedan. Alpha i Vasakyrkan är helt gratis!

Första träffen är söndagen den 25:e september

Om du har några frågor: tveka inte att höra av dig till oss!

Kontakt:
E-post: alpha@vasakyrkan.com
Adress: Vasagatan 12 (Vasaplan)