Vi ber för

* att de webbsändningar som planeras blir till välsignelse för många

* Vi ber om inspiration och ledning att vara Din kyrka i tider när det finns många som far illa.

* Vi ber att vår församling ska kunna fortsätta utvecklas även i Coronatidet

* alla anställda och ideella som verkar i Vasakyrkan

* Våra mötesledare att de får vara öppna för Den Heliga Andens ledning

Just nu har vi inte någon ledig tjänst

Kulturverandan, EFS-gården Backen

Välkomna att besöka vår Kulturveranda!

• Varje torsdag från 2/7 till 20/8
  • Workshop mellan 16.00-18.30 Föranmälan krävs så håll koll i kalendern vem du ska anmäla dig till
  • Konsert från 19.30
  • Veckomässa 21.00 OBS ej varje torsdag
  • Handelsboden har öppet varje torsdag med hantverk från lokala utställare.

Välkomna!

Sommargudstjänster på Backen men även hemma

På söndag öppnar vi upp för söndagsgudstjänster på EFS-gården Backen!  Förutsättningarna för att vi ska kunna göra detta möjligt är att vi följer Folkhälsomyndigetens rekomendationer och regeringens krav för att minska smittspridningen. Detta innebär bla max 50 pers på området, hålla avstånd, ingen fikaservering men medtag gärna egen fikakorg. Vid symtom ska du stanna hemma! För dig som inte kan vara med kommer vi fortsättningsvis sända live direkt från Backen.

Webbsändning av Vasakyrkans gudstjänster

Vi är verkligen inne i ett speciellt läge i Sverige för närvarande. Vi kan inte länge samlas till stora sammankomster, som vi är vana. Och ingen vet hur länge det kommer att fortsätta som nu. Det kan röra sig om några veckor eller månader.   Vasakyrkans styrelse vill att vi inte ställer in våra gudstjänster under denna tid utan att vi firar dem på ett nytt sätt. Målsättningen är därför att spela in varje söndagsgudstjänst och sända den via Youtube, så att alla som har en dator eller smartphone kan se den hemma.   Gudstjänsterna hittar ni via denna länk: https://www.youtube.com/channel/UCh94jaGYsyoIHXoKhdOlhB Klicka på "Läs mer" för vidare information!

m t o t f l s

Add to My Calendar